Gästhamn på Gålö, mellan Dalarö och Utö.

Förutom en gästhamn med generösa ytor på bryggan erbjuder den hemliga Sälstationen på Gålö bastu, dusch, badplats, aktiviteter samt middags- och frukostkorg.
Sälstationen har en spännande historia som handlar om hur sälar tränades för ubåtsjakt på 40-talet i Gålö naturreservat mitt i Stockholms skärgård.

59°04’23.4″N 18°13’52.7″E

 • Begränsad antal gästplatser 3-5 vid bryggan
 • Förtöjning på östra bryggan för tunga båtar eller vid starka vindar.
  Kontakta oss om ni vill angöra västra bryggan.
 • Förtöjning med ankare. Hamndjup: 1,5 till 3m
 • Avgift:
  Stäv/akterförtöjning  270:- per dygn. (samma pris för långsides i mån av plats). Tillkommer 185 kr pp/dygn. Barn 3-12: 87 kr pp/dygn.
  Ingår: båtplats, tillgång till bastu (egen tid) och servicehuset med toalett och dusch, 1 Stand Up Padle, generösa ytor på bryggorna, och naturligtvis bad i Sälbassängen ;-). (Elektricitet eller färsk vatten finns inte på bryggan). Incheckning från kl. 15.00. Ni är välkomna på bryggorna från kl. 13:00. Utcheckning innan kl. 11:00.

Köp till när du bokar gästplats  (måste bokas med god framförhållning):

 • + Middagskorg, läs mer ...
  Vi har valt rätter som vi hoppas att ni kommer gilla att laga ! Till middag får ni ingredienser och recept för att laga 2 rätter, en varmrätt och en efterrätt som ni lagar i båten.
  Maten är vegetarisk för klimatets skull /vegansk alternativ finns. Vi väljer i första hand närproducerade och ekologiska råvaror.
  Vi samarbetar med lokala producenter från Gålö, Haninge, Västerhaninge eller Värmdö.
  Middag: Varmrätt och efterrätt: 170 kr, barn 3-12år: 98kr
  Osttallrik från närliggande gårdar: 128 kr.
 • + Frukostkorg.
  Frukost: 98 kr, barn 3-12år: 58kr.