Glampa i Skärgården / Bigges glampingtält

.

Nytt för i år (vårt andra glampingtält på Sälstationen)

Pottifars glampingtält har nu fått en kompiss med Bigges glampingtält.
Bigge var den ända knubbsälen på Sälstationen. Istället för att åka på uppdrag med gråsälarna, solade han för det mesta. Vi tyckte att det var lämpligt att ge hans namn till detta glamping tält som bjuder på vilan och mys med fantastisk utsikt över vattnet.
Glampa mitt i naturen, i ett natur hotell med god komfort och vacker inredning. Ta del av Sälstationens oas som bjuder på avkoppling, återhämtning, varierande aktiviteter, och en historisk miljö med hemlig historia.

Bigges glampingtält erbjuder 20 m2 utrymme. På framsidan finns en egen altan med solstolar och utsikt över Långgarnsfjärden.
Tältet har en 180 säng (kingsize), en 80 säng och möjlighet till 1 extra. El och belysning finns i tältet, samt värme för sena höstkvällar. Ni har tillgång till bastuanläggning, dusch och vatten toalett.

Efter en skön natt i närkontakt med naturen går man gärna ner till ”soldäcken” kring sälbassängen, eller tar några steg till den hemliga lilla stranden som är intill tältet. Man tar ett dopp, får fram frukost och njuter av den på altan.

Glampa på egna vilkor.
Vi har 3 alternativ för att bättre svara upp till era förväntningar. Välj mellan ”Glampingupplevelse”, ”Aktivglamping” eller ”Glampingsemester”

Glampingupplevelse:
vårt klassiskt glampingpaket i ”all inclusive”. Läs mer.

Aktivglamping:
Också nytt för i år. För er som gärna vill uppleva glamping och vill också vara delaktiga i förberedelserna. Till middag får ni ingredienser och recept för att laga mat på stormkök i eget utomhuskök vid tältet, (huvudrätt (vegetarisk) och någon sött överraskning med te och kaffe). Vatten till köket har man i dunk. Ni får hotell-sängkläder, för att bädda er säng för en härlig natt. På morgonen har ni en frukostkorg med allt ni behöver för att starta en ny dag. Handduk och städning ingår. Ni har tillgång till bastuanläggning, dusch och vatten toalett.

Glampingsemester för flera dagar i glamping:
Mellan 02/06 – 11/07 och  18/08- 12/09 (2 till 5 nätter söndag-torsdag). Vår glamping semester bjuder på ett paket, med boende, frukost och aktiviteter.