All inclusive på Sälstationen / #weekend Stockholms skärgård.

Ta en paus och lämna staden för ett uppleva Stockholms Skärgård på Sälstationen. Naturen bjuder till avkoppling, tystnaden förhöjd av kvittrande fåglar. Ta ett dopp i havet skapa egna upplevelse.
Allt ingår, en introduktion om Sälstationens historia, ingredienser och recept för att laga en god vegetarisk middag. Ni får tillgång till bastun och avslutar kvällen med en skön natt i en av våra stugor. På morgonen får ni en frukostkorg med allt ni behöver för att starta en ny dag. Lakan och städning ingår.

Pris: Nettopriser i vår online kalender (Boka All inclusive)
Datum: Alla dagar, hela säsongen


Tid och plats: Ni har tillgång till er stuga och dem gemensamma byggnaderna Mässen (kök och matsal) och Mysingen (bastu och dusch), från kl. 15:00 på ankomstdagen. (Ni är välkomna på bryggorna från kl. 13:00). Utcheckning kl.11:00 på avresedagen.

Ingår:
– 1 natt i stuga,
– Introduktion om Sälstationens historia,
– Middag och frukost att laga själv i fullutrustat kök. Till middag får ni ingredienser till en varmrätt och en efterrätt. I frukostkorgen ingår müsli, ost, ägg, bröd, yoghurt, smör, sylt, te/kaffe. Maten är vegetarisk för klimatets skull /vegansk alternativ finns. Vi väljer i första hand närproducerade och ekologiska råvaror.
– Tillgång till Mysingen med dusch och bastu,
– Lakan, handduk och städning,

Boende:
Palmen, Säl-Pelle eller Fellenius stuga, välj i vilken ni vill bo!

Övrigt: Vi rekommenderar att ta med:
– lunch och fika,
– dryck,
– badkläder och väder anpassade kläder,
– kikare, kamera.

Bonus: Har du tänkt åka kommunalt eller cykla till Sälstationen? Du sparar på miljön. Tack för det! Du får låna roddbåten 2 timmar gratis! Säg till när du bokar så att vi kan reservera till dig.

Visa vägbeskrivning
Kollektiv trafik från staden, bussen stannar vid parkeringen, busshållplatsen Dyvik.
Hyr en bil av någon i ditt område. På GoMore delar du bil med ditt grannskap.