Fredagsmys / #Romantisk weekend nära Stockholm

Det är fredag, lämna jobbet och hoppa på bussen eller i bilen och hamna en stund senare mitt i naturen vid vattnet. På Sälstationen väntar vi er för att berätta om stations historia. På bordet hittar ni en osttallrik med kex, ta bara någonting att dricka med hemifrån. Bastun är varm och man kan doppa sig i havet. I kylskåpet finns alla ingredienser och recept för att laga en god vegetarisk middag som består av en varmrätt och en efterrätt. Efter en skön natt i en av våra stugor är det dags för frukost och helgen har bara börjat!
Pris: Nettopriser i vår online kalender (Boka fredagsmys)
Datum: Se tillgängliga datum i vår onlinekalender

Tid och plats: Ni har tillgång till er stuga och dem gemensamma byggnaderna Mässen (kök och matsal) och Mysingen (bastu och dusch), från kl. 15:00 på fredag. (Ni är välkomna på bryggorna från kl. 13:00).
Utcheckning kl.11:00 på lördag.

Ingår:
– 1 natt i stuga,
– Introduktion om Sälstationens historia,
– En tallrik med närproducerade ostar med kex,
– Middag och frukost att laga själv i fullutrustat kök. Till middag får ni ingredienser till en varmrätt och en efterrätt. I frukostkorgen ingår müsli, ost, ägg, bröd, yoghurt, smör, sylt, te/kaffe. Maten är vegetarisk för klimatets skull /vegansk alternativ finns. Vi väljer i första hand närproducerade och ekologiska råvaror.
– Tillgång till Mysingen med dusch och bastu,
– Lakan, handduk och städning,

Boende:
Palmen, Säl-Pelle eller Fellenius stuga, välj i vilken ni vill bo!

Övrigt: Vi rekommenderar att ta med:
– Någonting trevligt att dricka med osten
– badkläder och väder anpassade kläder,

Bonus: Har du tänkt åka kommunalt eller cykla till Sälstationen? Du sparar på miljön. Tack för det! Du får låna roddbåten 2 timmar gratis! Säg till när du bokar så att vi kan reservera till dig.

Visa vägbeskrivning
Kollektiv trafik från staden, bussen stannar vid parkeringen, busshållplatsen Dyvik.