Glamping i Stockholms skärgård, det bästa av Camping & Glamour. Pottifars ”lyxcamping”!

Pottifar var en av de flitigaste sälarna på Sälstationen.
Njut av en natt mitt i naturen i glampingtältet som har fått hans namn. Glamping är som att bo på ett naturhotell.
Ett tält med god komfort och vacker inredning som erbjuder 20 m2 utrymme. På framsidan finns en egen altan med utsikt över sälbassängen och Långgarnsfjärden. Tältet har två 90 sängar (kingsize/Twin bed) och två 80 sängar.
Alldeles nära på bara några 60m från tältet finns byggnaden Mysingen med dusch, toalett och bastu. Ni har tillgång till bastuanläggning.
På morgonen går man gärna ner till ”soldäcken” kring sälbassängen. Man tar ett dopp, får fram frukost och njuter av den på altan.

Pottifar bjuder alltid på ett bekvämt paket, med boende, mat och aktiviteter. Glampa på egna vilkor.
Vi har 3 alternativ för att bättre svara upp till era förväntningar. Välj mellan ”Glampingupplevelse”, ”Aktivglamping” eller ”Glampingsemester”

Glampingupplevelse:
Till middag får ni en korg med ingredienser och recept för att laga en god vegetarisk middag. Ni lagar mat på Muurikka och har eget kök vid tältet med kyl, kallt och varmvatten, m.m. Ni har tillgång till bastun (enbart för ert sällskap) och avslutar kvällen med en skön natt i närkontakt med naturen. På morgonen har ni en frukostkorg med allt ni behöver för att starta en ny dag. Bäddade sängar med hotell-sängkläder, handduk och städning ingår. El och belysning finns i tältet, samt värme för tidiga vår kvällar. Ni har tillgång till en roddbåt och SUP för att upptäcka Långarnsfjärden.

Glampingsemester för flera dagar i glamping:
Mellan 2024-06-02 – 2024-07-11 och 2024-08-18 – 2024-09-12 (2 till 5 nätter söndag-torsdag). Vår glamping semester bjuder på ett paket, med boende, frukostkorg och aktiviteter.

Aktivglamping:
Nytt för i år, för er som gärna vill uppleva glamping och vill också vara delaktiga i förberedelserna. Matlagning på stormkök. Vatten till köket har man i dunk. Ni får hotell-sängkläder, för att bädda er säng för en härlig natt. Frukostkorg, handduk och städning ingår. Ni har tillgång till bastuanläggning, dusch och vatten toalett. Läs mer under ”Bigges glampingtält”