Familjepaket höstlov / #höstlov i Stockholm

Under höstlovet erbjuder vi ett program fullt av aktiviteter, lek och överraskningar, vid havet och i skogen, en riktig naturupplevelse!
Några dagar för vuxna och barn att tillsammans leka och uppleva den unika skärgården
Bo i egen stuga, dela köket, vardagsrummet, bastu och aktiviteterna med 2 andra barnfamiljer.
Mitt i ett naturreservat och samtidigt nära Stockholm, 2 dagar under höstlovet.


 

2 dagar/ 1 natt:
datum: 31 okt – 1 november

Pris:
970 kr./ vuxen, 440 kr/ barn (3- 12 år)
Pris baserat på 2 vuxna per stuga. Enbart en vuxen med ett eller flera barn betalar ett tillägg: 420 kr
Ingår: 1 natt i stuga (1 stuga per familj), bastu, 1 middag (1 matkorg och recept per familj), 1 lunch med pannkakor, 1 frukost, aktiviteter: upptäcka hav och skog, vandring i mörkret, Säl-Pelles tipspromenad.
Dag 1 kommer man till Sälstationen vid 13:00, (SL bussen kommer kl 11:59 på helger och kl 13:47 på vardagar) . Efter en fika får man höra om sälarna som tränades här på 40- talet för att spåra upp främmande ubåtar. Sen med hjälp av håv och hink undersöker vi Östersjön för att upptäcka vem som bor under ytan. Kl 16:00 kan man basta och göra en teckning i vardagsrummet. Till middag får ni 2 rätter att laga, en varmrätt och en efterrätt. Vi har valt ingredienser och recept som vi hoppas att ni kommer gilla att laga ! På kvällen kan man gå på vandring i mörkret. Ta med din fick- eller pannlampa så att vi liksom en uggla ska leta efter tecken i skogen som leder oss till en skatt!
Dag 2 går vi på vandring i skogen på Sälstationen, letar efter spår och upptäcker vilka djur som bor här. Väl på stationen igen är det dags till lunch och vi kommer att steka pannkakor på elden utomhus. På eftermiddag går vi runt på stationen för att hitta frågor som Säl-Pelle har lämnat till oss, man kan hjälpas åt att svara. Vi vill ju alla vara bästa Säl-Pelles vän! Vid 15:00 är det dags att säga hej då!

Ta med:
Fick- eller pannlampa.
Lakan.
Gummistövlar och väder anpassade kläder.
Vi rekommenderar också: kikare, kamera, dryck.
Tillval:
Lakan, städning
Visa vägbeskrivning
Kollektiv trafik från staden, bussen stannar vid parkeringen, busshållplatsen Dyvik.